't Kadeeke

't Kadeeke

Kinderdagverblijf Vosselaar

Prijskaartje

Onze dagprijs bedraagt 27 euro voor een hele dag en 17 euro voor een halve dag (maximum 5 uren). Voor de luiers betaald u 1,5 euro voor een hele dag en 0,90 euro voor een halve. Volgens deze tarieven wordt een vast maandbedrag berekend dat voor de 15e van de betreffende opvangmaand moet zijn betaald via een doorlopende opdracht.

't Kadeeke

Er wordt op jaarbasis 7 weken (2 weken dat wij gesloten zijn en 5 weken die u zelf opneemt: verlof, ziekte, brugdagen, feestdagen) afgetrokken, ouders betalen dus iedere maand hetzelfde (ook tijdens de vakantiemaanden). Op deze manier worden de opvangkosten verdeeld over het ganse jaar en weet u vooraf duidelijk het vaste te betalen bedrag. Deze kosten kan je fiscaal inbrengen met een max. van 11,20 euro per dag per kind.

In deze maandprijs zit inbegrepen: voeding (zelf vers bereide warme maaltijden, soep, tussendoortjes), drankjes (appelsap, fruitsap, water en melk), verzorgingsproducten, gebruik van slabben, washandjes en slaapzakken,… Fles- en borstvoeding en dieetvoeding zit niet in de dagprijs.

Het minimum aantal dagen waarvoor u moet inschrijven is vastgesteld op 2,5 dag, 2 dagen kan enkel indien u de dagen neemt die wij voorstellen. Heeft u buiten uw ingeschreven opvangdagen een dagje extra opvang nodig, aarzel dan niet om het te vragen.

Vanaf januari 2019 kan er gebruik gemaakt worden van een kinderopvangtoeslag te bekomen via het groeipakket van de mutualiteit. Deze toeslag bedraagt 3,23 euro voor meer dan 5 uren opvang, tussen 3 en 5 uren opvang krijgt u de helft van dit bedrag.