't Kadeeke

't Kadeeke

Kinderdagverblijf Vosselaar

Inschrijven

Het inschrijven van uw kindje verloopt voortaan via het Loket Kinderopvang.
Vanaf 1 mei 2020 start het e-loket kinderopvang in de vier gemeenten Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. Vanaf dan kan je enkel je opvangaanvraag voor je kind van 0 tot 2,5 jaar registreren via één online tool.
Dit loket moet de registratie van alle vragen voor kinderopvang (kind van 0 tot 2,5 jaar) coördineren, zodat een gezin maar één vraag hoeft te stellen naar beschikbare opvangplaatsen. Verder zal het loket een informerende rol hebben over kinderopvang in de regio.

Vanaf wanneer?

Vanaf 1 mei moet je als ouder of voogd je kinderopvangaanvraag registreren via het e-loket Kinderopvang.

Voor wie?

Ouders en voogden die gebruik willen maken van kinderopvang voor hun kindje van 0 tot 2,5 jaar in de vier gemeenten van stadsregio Turnhout: Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.

Waarom een e-loket?

Dit om ervoor te zorgen dat we iedereen zo goed mogelijk trachten te helpen met de opvangvraag, maar ook om het tekort aan kinderopvangplaatsen in onze regio, te kunnen aantonen aan hogere overheden.

Slechts één keer je aanvraag registreren.

Het e-loket kinderopvang van stadsregio Turnhout verzamelt de opvangvragen voor kinderopvanginitiatieven in de vier gemeenten Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. Dat is handig want als ouder of voogd moet je maar één keer je aanvraag registreren om een opvangplaats te vinden.

Slechts één keer je aanvraag registreren.

Via de weblink https://www.stadsregioturnhout.be/loketkinderopvang kan je als ouder of voogd de opvangaanvraag indienen.